Susanna Göransson

År 2004 instruerade jag mitt första gruppträningspass och sedan dess har gruppträning varit min stora passion. Jag är egentligen utbildad civilekonom men jobbar idag heltid med konceptutveckling, onlineträning och gruppträning. Jag har gått de flesta typer av gruppträningsutbildningar som finns på marknaden och instruerar idag främst konditionsklasser, dans och Pilates. Det som kännetecknar mina klasser är energi, musikalitet och teamkänsla. Mitt mål är att deltagarna ska vara fyllda med mer glädje och energi efter passet än innan vi började.

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Min mest minnesvärda träningsupplevelse är när jag hittade min första favoritinstruktör Lotta Åkebring på ett lokalt gym där jag växte upp. Hon var otroligt stark, energisk och karismatisk samtidigt som hon instruerade de roligaste BODYCOMBAT-passen jag någonsin varit på! Hon anordnade ofta teamklasser, mixade in gamla favoritlåtar och lyckades alltid skapa en riktig wow-känsla i salen. Jag blev en trogen stammis och tack vare henne inspirerades jag att själv utbilda mig till instruktör med målet att skapa samma känsla hos mina deltagare.

Passbeskrivningar

Cardio Fusion
– Häng med på en rolig och fysiskt utmanande konditionsklass som är koreograferad till musiken och ger dig enormt mycket energi! High impact från den gamla skolan blandas med moderna övningar och en riktigt härlig musikupplevelse. Räkna med mycket svett och skratt!

Rhythm Ride
– Välkommen på efterfest i cykelsalen där vi skapar en riktig partystämning med laser, rök och medryckande musik! På cykeln kommer du att få visa dina bästa moves, så dyk upp i din mest dansvänliga outfit och gör dig redo att släppa loss!

Latin Footwork
– Den här klassen är ett måste för dig som gillar latinamerikansk dans och i synnerhet salsa, bachata och merengue! I denna solodansklass tränar vi på rytmik, body movement och stegkombinationer till härlig och medryckande musik. Här kan du räkna med några roliga koreografiska utmaningar!

Bodywork
– I Bodywork bjuder vi på ett härligt flow av styrke- och rörlighetsövningar i takt till musiken. Kom och bli starkare och smidigare med oss!

HIIT it!
– Frisk luft och hård träning – kan det bli bättre? I den här högintensiva intervallklassen får du en riktig energiboost när vi tar oss ut och utmanar oss med den egna kroppen som redskap.