Utbildningar under Workout Åre 2022

Curam Recovery® heldags utbildning
– 26 maj Kl 9-17

Vill du vara en av de första i världen att erbjuda det senaste inom återhämtningsträning –  Koppning i gruppträningsformat.

Vidga ditt erbjudande genom att öppna upp för att nå en bredare kundkrets med en återhämtningsklass som passar alla.  Vi alla behöver återhämtning för att må bra och uppnå vår fulla potential. Allt från stillasittande, stressade och högpresterande tjänstemän/kvinnor, idrottare på elitnivå till vanliga motionärer som behöver fylla på batterierna.

Curam Recovery® är en återhämtningsklass där vi integrerar Curams massagekoppar i olika positioner för att ge kroppen en djup bindvävsmassage. För att effektivt släppa på spänningar och minska stagnation, mjuka upp bindväven och öka flexibilitet & rörelse samt öka cirkulationen för att hjälpa kroppen till bättre balans och snabbare återhämtning.

Denna endags utbildning riktar sig till dig som vill undervisa klassen och som har en grundinstruktörsutbildning av något slag och är van att instruera grupper.

Du är även välkommen att gå utbildningen i syfte för att enbart jobba med din egen kropp och välbefinnande och fördjupa din kunskap om koppning. Då behövs ingen instruktörsutbildning. Kursen kommer att bygga på självupplevelse, där du som deltagare får uppleva de olika teknikerna i dina system och genomgång av klassens uppbyggnad. Praktik varvas med teori.

Curam Recovery består av vissa fasta moment som är obligatoriska men med frihet och möjlighet till variation, och där du som instruktör kan forma klassen så att det passar olika grupper och specifika behov.

När: 26 maj Kl 9-17 på Copperhill, Åre
Lärare: Isabella Dos Santos och Marie Jansson
Pris: 3 095 kr ex.moms (6%) och då ingår ett paket med 2 statiska koppar (värde 349 kr). För dig som är deltagare på Workout Åre 2022 får du 15% rabatt och betalar endast 2630 kr (ex moms 6%). Meddela detta vid din bokning.

Läs mer på bycuram.se och hör av dig vid intresse och frågor till: info@bycuram.com

25-26 maj – Vidareutbildning för gruppträningsinstruktörer

 

Fitness Fusion – Vidareutbildning för gruppträningsinstruktörer

Är du en erfaren gruppträningsinstruktör som vill vässa dina kunskaper och ta dina klasser till nästa nivå? Önskar du mer individuell feedback och nya perspektiv? Då är detta utbildningen för dig! Under två dagar ligger allt fokus på dig och din utveckling i instruktörsrollen. Vi kommer att varva praktiska övningar med teori i syfte att identifiera dina styrkor och utvecklingsområden samt lägga upp en individuell handlingsplan för att ta dina klasser till nästa nivå.

Ari Lipponen och Susanna Göransson från Fitness Fusion har lång erfarenhet av att coacha och utveckla instruktörer och har samtidigt aktuell och uppdaterad erfarenhet från branschen med uppdrag såsom onlineträning, konceptutveckling, träningsresor/konvent och musikmixning. I denna kurs får du ta del av deras samlade kunskap från 25 respektive 17 år i yrket och får individuell feedback från dem båda för att kunna bli än ännu vassare instruktör.

Allmänt om kursen:
– Pris: 2 999 kr
– Datum och tider: 25-26 maj 2022 (dag 1: 12.00-18.00, dag 2: 10.00-18.00)
– Målgrupp: erfarna instruktörer i olika klasstyper med minst 2 års regelbundet instruerande
– Anmälan: susanna@fitnessfusion.se

Notera att vi i denna kursomgång inte kan ta emot cykel- och yogainstruktörer. Om du utöver dessa klasser instruerar andra träningsformer kan du dock tillämpa kunskaperna även på dessa klasser.

Varmt välkommen med din anmälan!